Az oldal betöltés alatt!

Türelmetlen vagy? Klikk ide

Tartalomjegyzék PKN Ranch.hu fóruma
Lovak, lókötők, meg a lelkük

AlbumAlbum Gy.I.K.Gy.I.K. KeresésKeresés TaglistaTaglista CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
KivonatokKivonatok ProfilProfil   EseménynaptárEseménynaptár   BeállításokBeállítások
Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned RabbistoshiRabbistoshi BelépésBelépés

Eseménynaptár 
Ki, kicsoda?
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 15, 16, 17

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Nyomtatható verzió    Tartalomjegyzék -> Körkarám
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
KispaciOffline
Pioneer
Pioneer

Összes hozzászólása: 3
Kor: 16
Nem: Nő
Nuggets: 182

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 08, 2008 1:14 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia mau! Super Angel
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése 
FalurosszaOffline
Patriot
Patriot
Összes hozzászólása: 217
Kor: 57
Nem: Férfi
Nuggets: 8632

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 10, 2008 11:24 am    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

A paci.hu kivetett kebeléből, száműzött köreiből. Azért a ló, lovaglás, lovastémák iránti ígény nem veszett ki belőlem, a tűz lobog tovább,
teszek egy próbát e berkekben is.
Vissza az elejére
nagydaltonOffline
s.k. bitang

Összes hozzászólása: 1477
Kor: 34
Nuggets: 38500

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 10, 2008 12:37 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Foksztrott-Rómeó,

mivel érdemelted ki a tiltást?

Egyébként ennél többet nem tudsz vagy csak nem akarsz mondani magadról?
Vissza az elejére
MézOffline
örömlovas

Összes hozzászólása: 887
Kor: 27
Nuggets: 22295

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 10, 2008 1:08 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Tippelhetek? Feribácsi? Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Felhasználó weblapjának megtekintése 
FalurosszaOffline
Patriot
Patriot

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 10, 2008 7:27 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagydalton: nem olvasta föl a sheriff, a bíró, senki a törvény képviseletében a bitó alatt a bűn(lajstromomat), ami miatt bűnhődnöm kell....

Méz: lottóznod kéne! ha bejön a tipp, ott hatalmasat tudsz kaszálni.
Vissza az elejére
MézOffline
örömlovas

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 10, 2008 7:39 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Falurossza írta:

Méz: lottóznod kéne! ha bejön a tipp, ott hatalmasat tudsz kaszálni.

Már egy ideje próbálkozom, de eleddig sikertelenül. Na talán majd legközelebb. Pedig milyen jó is lenne.... Laughing
Vissza az elejére
FalurosszaOffline
Patriot
Patriot

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 10, 2008 7:42 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

kicsit tárgyilagosabban/tényszerűbben azt hiszem ebben rejlik a magyarázat: "Ez a fórum nem a demokráciáról, szólásszabadságról és egyenlőségről szól. Ez van." citátum Filly-től, a paci.hu-ra vonatkoztatva, FŐmoderátor minőségében
Vissza az elejére
MézOffline
örömlovas

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 10, 2008 7:58 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Falurossza írta:
kicsit tárgyilagosabban/tényszerűbben azt hiszem ebben rejlik a magyarázat: "Ez a fórum nem a demokráciáról, szólásszabadságról és egyenlőségről szól. Ez van." citátum Filly-től, a paci.hu-ra vonatkoztatva, FŐmoderátor minőségében

Erről mindig az amerikai lovasfórum jut eszembe, ahol naponta több tucat!!! témát nyitottak a felhasználók, és a kutya nem kötött bele. Pedig ott is volt moderátor, de úgy gondolták, amelyik topic nem érdekes, az úgy is elsüllyed, amelyik érdekes, az meg fent lesz a topon. Egyszer nem láttam ott feleslges moderálást, topicbezárást, topictörlést stb...

A fenti idézet alapján el lehet mondani, hogy a pacifórum egy önkényuralmi rendszer az állítólagos demokráciában. Elég szomorú ez így a XXI.században.

Mondjuk a stílusod sok esetben engem is "idegesített", de elég egyszerűen megoldottam a problémát: nem olvastam el ami nem érdekelt. Smile
Vissza az elejére
FalurosszaOffline
Patriot
Patriot

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 10, 2008 8:59 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

az én módszerem analóg! csak én egy kicsit magasabb/összetettebb nívón művelem! ha valami nem tetszik nekem, ELOLVASOM, majd balra-jobbra ingatva a fejem hümmögök, alkalmasint enyhébb-erősebb rosszallást/elítélést kifejező szlogeneket morzsolok félhangosan a fogaim közt... Laughing Razz

amúgy tökéletesen egyetértek! szerintem SEMMILYEN fórum nem szólhatna arról, hogy kinek milyen privát emóciója (személyes érzülete-indulata!) támad XY szösszenete kapcsán.

az, hogy XY "hüje", az szubjektív! az hogy AMIT mond az hülyeség, ez objektív, érvekkel cáfolhatatlanúl alátámasztott-igazolt kell(ene!) hogy legyen (természetes Crying or Very sad )

...lehet, hogy nem vagyok korszerű?!? Sad
Vissza az elejére
VándorOffline
Telepes
Telepes

Összes hozzászólása: 54
Kor: 46
Nuggets: 1646

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 07, 2008 9:25 pm    Hozzászólás témája: Complicity  Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,bár nemrég regisztráltam csak,de már mondhatom régi fórumos vagyok.Igaz a géphez még mindig nem értek,talán ezért nemtudom az adatlapot kitölteni.Nemjutok be a sajátomba,mármint töltögetni.Bár volt sok lovam már,a lóhoz biztosan nemértek,bár lovagoltam sokat már,de lovagolni biztosan nemtudok.De mindenki fejlődhet hátha nekem is sikerül.Szeretem az állatokat,két lábtól fölfelé,bár a lábatlanokkal is jóban vagyok,csak ne ugráljanak ki a vízből.
Talán ennyi? Wink
Vissza az elejére
MinóOffline
Pioneer
Pioneer

Összes hozzászólása: 8
Kor: 31
Nuggets: 793

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 10:49 pm    Hozzászólás témája:  :-) Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kriszti vagyok, öröklovas (hujuj), amúgy tanult szakmámat tekintve könyvelő.
2006. óta egy nagyszerű gidrán fickó gazdája, 4 hónapja pedig egy másik sárga (nem-gidrán, és/de nem kevésbé nagyszerű) lovacska "tulajdonosa" is. (Ő nem tervezett "gyerekként" csöppent a családba.)
Kb. '90 óta forgolódom lovak körében, és remélem, hogy már soha nem kell erről a szép hobbiról/életformáról lemondanom.

A másik fórumhoz anno TojHorz-ként szóltam hozzá, aztán tavaly átnevezésemet kértem (és kaptam) Minó-vá, ilyen-olyan okokból, emígyen - gondoltam - ez itt nálatok is jó lesz. : )
Köszönöm, hogy itt lehetek. Wink
Vissza az elejére
realcowboyOffline
Békebíró
Békebíró

Összes hozzászólása: 3979
Kor: 55
Nuggets: 134057

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 10:56 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Minó!
Üdv a PKN fórumon, érezd jól magad, s persze nem kell köszönnöd, hogy itt lehetsz. Smile
elég lesz elviselni.
Rolling Eyes
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése 
Anyaszomorító
Anyaszomorító
Összes hozzászólása: 1143
Kor: 26
Nuggets: 35988

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 10:57 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv itt (is)! Wink Angel
MinóOffline
Pioneer
Pioneer

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 11:23 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi & köszi! Ya winkles
Vissza az elejére
IlustaOffline
Összes hozzászólása: 1300
Nuggets: 33003

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 01, 2009 7:50 am    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv itt is Minó! Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése 
mauglyOffline
Residenter
Residenter

Összes hozzászólása: 133
Kor: 29
Nuggets: 4899

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 03, 2009 4:43 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Örülök Neked, Minó! Smile

/F.Á./
Vissza az elejére
szomjas szamárOffline
Rancher
Rancher

Összes hozzászólása: 89
Kor: 52
Nuggets: 2662

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 03, 2009 11:26 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

borzasztó, hogy a budai kissebbség némely tagja, már ide is befurakodik..... Very Happy egye-fene, én is örülök neked!!!!! Partyman
Vissza az elejére
MinóOffline
Pioneer
Pioneer

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 06, 2009 12:06 pm    Hozzászólás témája: Vicces  Hozzászólás az előzmény idézésével

Ilus, Mau, Szosza, szisztok nektek is, itt is! Very Happy
Vissza az elejére
QuarterSisterOffline
Pioneer
Pioneer
Összes hozzászólása: 1
Nem: Ismeretlen
Nuggets: 134

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 28, 2009 12:55 am    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusztok! Smile
Hat nem talalkoztam meg ezzel a forummal, de ha jol latom sokatok jelen van a masik forumrol.. ugyertem.. paci.hu-rol..

Udv nektek itt is Smile

Bar jokor regisztraltam.. holnaptol megint nem leszek internetkozelben sokaig..
De mikor megjovok, benezek hozzatok, es olvasgatok majd Wink
S lehet valami uj elmenyt is megoszthatok itt veletek Very Happy
Addig is, Koszonom szepen a meghivast Realcowboy..
es Jo lovazast mindenkinek tovabbra is! Razz
Vissza az elejére
ConquistadorOffline
Összes hozzászólása: 113
Kor: 34
Nuggets: 1390

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 19, 2010 9:36 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

No, csak sikerült kitippelgetnem a nickemhez tartozó jelszót, még grafomán koromban irogattam ide jó sokat... olyan memoárszerűt...

Ma betévedtem a szomszédba megkérdezni hogy néha felpofátlankodhatok-e majd a pályára, persze nem tudtam pontosan, hol is vagyok, aztán mikor kisétáltam, vizslattam csak meg a táblát Embarassed Ezek szerint Veled beszéltem, RC Very Happy
Vissza az elejére
PuccaOffline
Lencsilány
Lencsilány

Összes hozzászólása: 1963
Kor: 0
Nuggets: 17829

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 19, 2010 10:09 pm    Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével

Nofene! Üdv! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése 
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához   Nyomtatható verzió    Tartalomjegyzék -> Körkarám Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
17 / 17 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Forum Powered by phpBB 2.0.16 © 2001, 2002 phpBB Group
Magyar fordítás © 2003. Andai Szilárd